Stryktipset 3/4Dags för miljonvinst igen? Jackpot 11 miljoner i en något annorlunda omgång av Stryktipset! 13 rätt och ca 1,5milj.kr vinst för 2 veckor sedan i ”20-lappen”. Riktigt nära 13 rätt förra helgen i ”Den ensamma spiken” när vi åkte på Ukraina som i slutminuterna tappade ledningen på straff. Veckans omgång av Europatipset satt dock 13 rätt igen! Många favoriter vann så ingen högre utdelning tyvärr, men 13 rätt är 13 rätt! Kort sagt så är formen på topp just nu! Stryktipset i helgen bjuder på matcher från England, Italien, Frankrike, Spanien, Tyskland och Nederländerna som om det vore Europatipset. Bra val av Svenska Spel för att hålla alla matcher under en och samma dag! Andelar till Stryktipset och Europatipset finns öppet för köp! Även jackpot på Europatipset med 5,5milj.kr! Se till att köpa din andel i tid för nu är intresset för våra andelsspel stort! Lycka till och ha en trevlig påskhelg! Svenska Spel Sport

3 kommentarer till “Stryktipset 3/4”

  1. Hej!
    Jag har köpt en andel på stryktipset 3/3. När kan jag se raden och kvitto på betalning?
    Betalade 285kr på Den ensamma spiken.

    1. Hallå där! 🙂 Spelet hittar du under ”Mina spel” på Svenska Spel när spelet är inlämnat. Vi lämnar in våra spel ca en timme innan spelstopp. Detta för att inte missa någon senare info som kan vara viktigt eller att en match blir uppskjuten och lottas, som vi sett kan hända pga corona. Så mellan 15-16 tiden imorgon får du ett mejl när vi lämnat in spelet! Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *